Voordelen om automatische verpakkende machines te gebruiken

August 9, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Voordelen om automatische verpakkende machines te gebruiken

Met de ontwikkeling van de maatschappij, en de vordering van technologie, spelen de verpakkende machines een meer en meer belangrijke rol op het verpakkende gebied. Zijn hoofdfuncties zijn als volgt:

 

(1) de verpakkende machine kan arbeidsproductiviteit zeer verbeteren.

 

(2) de verpakkende machine kan de kwaliteit effectief verzekeren van verpakking.

 

(3) de verpakkende machine kan verrichtingen realiseren die niet kunnen worden bereikt door hand te verpakken.

 

Sommige verpakkingsverrichtingen, zoals vacuüm verpakking, krimpen het verpakken, premade zak verpakking, het vloeibare vullen, enz., kunnen niet worden bereikt door hand te verpakken, en slechts worden bereikt door mechanische te verpakken.

 

(4) de verpakkende machine kan arbeidsintensiteit verminderen en arbeidsvoorwaarden verbeteren.

 

De hand verpakking is zeer arbeid-intensief. Bijvoorbeeld, is de verpakking van grote en zware producten met de hand niet alleen fysisch eisend, maar ook onveilig. Voor lichte en kleine producten, wegens de hoge frequentie en de monotone bewegingen, zijn de arbeiders naar voren gebogen aan beroepsziekten.

 

(5) bevorderlijk voor arbeidsbescherming van arbeiders.

 

(6) de verpakkende machine kan verpakkingskosten drukken en opslag en vervoerskosten besparen.

 

Voor losse producten, zoals katoen, tabaksbladeren, zijde, hennep, enz., een samen te persen en in te pakken compressie verpakkende machine gebruiken, die het volume kan zeer verminderen en zo de verpakkingskosten drukken. Tegelijkertijd, omdat het volume zeer wordt verminderd, wordt de opslagcapaciteit bewaard, en de opslagkosten worden gedrukt, die voor vervoer bevorderlijk zijn.

 

(7) kan producthygiëne betrouwbaar verzekeren.

 

(8) de verpakkende machine kan de ontwikkeling van de verwante industrieën bevorderen.

 

De verpakkende machines zijn een uitvoerige wetenschap, die diverse disciplines zoals materialen, technologie, uitrusting, elektronika, elektrische apparaten, automatische controle, enz. impliceert. Het vereist de gelijktijdige en gecoördineerde ontwikkeling van alle verwante disciplines. De problemen in om het even welke discipline zullen de algemene verpakkende machines beïnvloeden. prestaties. Daarom zal de ontwikkeling van verpakkende machines effectief de vooruitgang van verwante disciplines bevorderen.

 

(9) daarnaast om aan de behoeften te voldoen van hoge snelheid verpakking van verpakkende machines, zijn zijn verwante voor en achterprocessen verbindend aan het aanpassen, die ook de synchrone ontwikkeling van verwante processen bevordert.