Shenzhen Ouya Industry Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • CHINA Shenzhen Ouya Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Shenzhen Ouya Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Shenzhen Ouya Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken: alpha- pak
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 150million-200million
Opgericht Jaar: 2002
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

De Industrieco. van Shenzhenouya, Ltd wordt opgericht op het jaar van 2002, zijn wij het de uitvoerbedrijf voor Alpha Pack Group in China. Ons groot project is de machine van de verschilverpakking, zoals: De roterende vullende en verzegelende verpakkingsmachine, horizontale automatische stroom verpakkende machine, kan verzegelend machinaal bewerken, automatische het vullen, het afdekken en etiketteringsproductielijn. Aangezien het bedrijf is opgericht, werkte het alpha--Pak met vele beroemde Europese verpakkende machinesfabrikanten om samen de verpakkende machines voor wereldmarkt te maken. Als naam in Chinese „欧华“, middelen maakten wij de machine met Europese norm maar in Chinese productiekosten. Dank aan het vertrouwen van alle partners, klanten en personeel, alpha--Pak is gekweekt aangezien één van de grootste verpakkende machines verwerkende groep in Zuid-China, met meer dan 80.000 m2-productieworkshops in China en Europa, alpha--Pak de belangrijke verpakkende fabrikant in China werd

Geschiedenis

1. In 1991, richt Alpha Pack hoofdkwartier in Hong Kong op;
2. In 1994, Alpha Pack-opstelling productiefabriek in Shenzhen China;
3. In 2005, opstelling Alpha Pack Europe in Italië;

4. In 2008, opstelling Alpha Pack America in de V.S.;

5. In 2014, het onderzoek en de productiecentrum van opstellingsalpha pack in Heyuan China, met meer dan 8000m2-productieworkshop;

6. In 2020, zijn er ongeveer 300 werknemers in Alpha Pack Heyuan-installatie, en de jaarlijkse omzet is meer dan 30 miljoen dollars van de V.S.

Dienst

Pre-sale de Dienst
1. Materiaal modelselectie;
2. volgens de speciale behoeften van klanten, gepersonaliseerde aangepaste producten;
3. Treintechnici voor online klanten of e-mail kosteloos;
4. Vrije professionele technische ingenieurs om de plaats op plaats te plannen en het beste proces en het plan te ontwerpen.
5. Help de cliënt bij het opstellen van het bouwplan;


De middelgroot-verkoopdiensten
Alpha Pack heeft het opgeleide team om te volgen uw orden om de producten methodisch te waarborgen op tijd met hoogte kunnen worden gebeëindigd - kwaliteit.


De naverkoopdienst
1. Garantie: één jaar. de leverancier kan slechts de elementen vervangen die voor materiaal of handwork onvolmaakt zijn. De vervanging is vrij en af fabriek. Alle onvolmaakte elementen moeten binnen 12 maanden (franco) worden geleverd. De waarborg sluit elke versleten of gescheurde delen uit. Vervangingshandwork is uitgesloten en het zal door de koper worden gedaan. De leverancier is niet verantwoordelijk voor om het even welke beloningen voor, schade of laatste die inkomens door koper wordt ontmoet. De waarborg is ongeldig als de machine de verkeerde manier wordt gebruikt of het wordt niet onderhouden zoals aangetoond in ons technisch handboek
2.Online instructie, openen wij de online diensten, zolang uw materiaalmislukking, onze ingenieurs de eerste keer voor het afzonderlijk oplossen van problemen zal zijn.
 

Ons Team

Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., totaal over 250 mensen. Als uitbreiding van onze zaken, heten wij meer vrienden welkom.

 

CHINA Shenzhen Ouya Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

CHINA Shenzhen Ouya Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1